going over every detail - strategische stockfoto's en -beelden

Mijn ervaring is dat ik ervoor koos om mijn eerste evenement te organiseren omdat ik een plons wilde maken. Ik heb gekeken naar de grote waarde (dwz enorme ructiewaarde) en de bestaande waarde en het bedrijfsmodel. Ik was op zoek naar de perfecte balans. U wilt ook de bestaande evenementenorganisatoren of evenementenmensen in de *entertainmentindustrie onderzoeken – van wie de meesten de resultaten niet hebben gezien.

Als je het bekijkt vanuit een win-winperspectief voor ons beiden, merk je dat je in staat bent om opnieuw te plannen, opnieuw te sorteren en te comprimeren om stress te verminderen en erachter te komen hoe je nog meer waarde kunt toevoegen.

Laten we eerlijk zijn; we willen uw bedrijf hoe dan ook! Ons doel is om je talloze vragen te stellen om je beter te leren kennen.

Laten we het vanuit ons perspectief bekijken. Voordat Club leert, weet niemand veel over uw bedrijf. We nodigen voor elke deelnemer een wilsverklaring uit. Nadat ze lid zijn geworden van de club, zijn ze meestal verbaasd over het aantal klanten en hun eisen zijn heel anders dan die van bedrijven die via jouw evenement de branche zijn binnengekomen.

Naast zakelijke eisen hebben we persoonlijke eisen aan uw groep. Als je geen kastruimte hebt, hebben we je nodig om je eten boven een open vuur te koken, de geplande data te houden, de telefoondeflectors van ons kantoor schoon te maken, beschikbaar te zijn als Yahoo/AOL-hangout met "expert", enz. .

Het kan lang duren voordat professionals bij ons aan de slag gaan, maar laat het niet anders voelen. Wij zijn de klanten van onze consultants die tegelijkertijd geweldige vaardigheden, kennis en expertise hebben ontwikkeld voor hun goedbetaalde klanten. Wij willen uw bedrijf helpen groeien; we zijn allemaal professionals die egoïstisch werken. We zorgen ervoor dat we weten wat u nodig heeft, zodat we u of uw bedrijf niet verspillen. Het is hetzelfde voor ons. Als je niet specifiek wordt en ons onze "gedachten over wat we weten" laat weten, zouden we je waarschijnlijk missen.

Als je een evenement wilt organiseren of een speciaal evenement wilt organiseren, moet je beginnen met het verzamelen van klanten of een evenementmanager of evenementadviseur zoeken, en zorg ervoor dat het gebeurt. Als je weet hoe je het moet doen, zal je evenement er gedurende deze tijd anders uitzien dan de andere. En als je erom vraagt, nemen we het voor een deel kosteloos voor je op. Dat doen onze event projectmanagers continu. Ze krijgen betaald om te nemen wat ze willen en huren iemand anders in om de rest te doen.

conquAdministratie

Wil jij een leidinggevende functie hebben en gezien worden als een uitdaging? Soms is een high-powered executive, CEO, president en eigenaar die het politieke spel niet speelt een betere optie. We werken om mensen aan te nemen die in het rijk van de hogere rijken opereren, omdat we de vrijheid willen om creatief te zijn en volledige creatieve controle hebben over ons exemplaar in de marketingkopie van het boek, en posten op e-mail, website, enz. We willen ook mensen inhuren mensen die uit het rebellenkamp komen.

We nemen ondernemers aan die hun eigen baas willen zijn omdat zij de resultaten zijn die ze in het bedrijf willen zien.