Overzicht van Object Secure

Object Secure biedt meerlaagse beveiliging voor verschillende lagen van uw netwerk, hiërarchie en afspraken. Deze beveiligingstechnologie is geschikt voor zowel ontwikkelde als onbeheerde omgevingen.

Meerlaagse beveiliging met één licentie

Meerlaagse beveiliging hergebruikt verschillende lagen binnen het besturingssysteem. Deze vorm van beveiliging maakt het beheer van apparaten en netwerken eenvoudiger. Deze service is echter beschikbaar onder een licentie. U moet dus een licentie aanschaffen voor meerlaagse beveiligingssoftware.

Licentie-implementatie voor beveiligingstechnologie

Object Secure is ontworpen met licentie-implementatie in het achterhoofd. Dit betekent dat u geen aparte software hoeft aan te schaffen. U kunt het ook integreren in uw antivirus-, antispyware- en antispywareprogramma's. Bovendien kunt u diensten kopen van een licentiebouwer.

Stub-gebied

Een Stub Area-functie is een dynamisch computerhulpmiddel dat een verzameling regels bevat die helpen bij het analyseren van gegevens of informatie in een digitale opslag. Het is een krachtige functie die u helpt bij het analyseren van grote hoeveelheden gegevens. Stub Area zet de te analyseren gegevens om in een plat bestand dat u op elk moment kunt kopiëren. Zo kunt u informatie analyseren zonder grote hoeveelheden gegevens te hoeven kopiëren.

Formaat beeldbestand

Wanneer u afbeeldingen op uw computer moet analyseren, moet u de juiste software gebruiken. U moet uw bestanden converteren naar het juiste formaat. Het formaat moet u een duidelijk idee kunnen geven van wat u probeert te achterhalen. Als u bijvoorbeeld wilt weten of een bepaalde CD beschadigd is of niet, moet u deze converteren naar een leesbaar formaat. Een andere belangrijke factor is de grootte van de afbeelding, die ongeveer 500 MB moet zijn. Tenslotte moet je ervoor zorgen dat het formaat afgeronde hoeken ondersteunt en geen ontbrekende lettertypes of haarlijnen heeft.

Wanneer u informatie over een bepaalde CD wilt achterhalen kunt u deze niet openen tenzij u de juiste software gebruikt. Image-Settings-HD kan u helpen het beste uit uw Norton Utilities te halen. Dit zal u niet alleen helpen om de beste resultaten te krijgen, maar het zal uw computer ook beschermen tegen onnodige schade.

Er zijn veel softwareproducten die u kunnen helpen bij het converteren van afbeeldingen, maar u moet ook onthouden dat er een paar belangrijke factoren zijn die u in gedachten moet houden. Software is belangrijk, maar laat het niet de handmatige bronnen zoals grafieken en boeken vervangen. te veel Functies in de software stoppen is niet goed. Een expert van de betweter is nodig om te verzekeren dat een beeld niet vervormd wordt en zo zacht mogelijk aanvoelt.