printer inktshop in Nijmegen

Het kopen van printerinkt kan duur zijn. Afhankelijk van uw printbehoeften en hoe vaak u moet printen, kunnen de kosten voor het gebruik van een printer snel oplopen. Gelukkig zijn er veel manieren om de kosten van printerinkt te verlagen en binnen uw budget te blijven. De meeste thuisprinters die tegenwoordig worden verkocht, gebruiken inktpatronen die periodiek moeten worden vervangen. De kosten voor het vervangen van een inktpatroon variëren per model en merk, maar zijn meestal redelijk betaalbaar. U krijgt ook meer waar voor uw geld wanneer u afzonderlijke inktpatronen koopt in plaats van een pak van zes of twaalf zoals bij sommige merkprinters. Als u geld wilt besparen op printerinkt, lees dan verder voor onze top vijf tips!

Koop inkt in bulk

Een inktvulkit kan een inktpatroon hervullen met een enkele fles inkt. De navulkit is er in verschillende kwaliteitsniveaus, en is een goede manier om uw inktpatronen bij te vullen als u er nog veel inkt in hebt zitten. De navulflessen zijn minder duur dan nieuwe inktpatronen, en u kunt uw eigen inktpatronen bijvullen zonder dat u voor een hele nieuwe printer hoeft te betalen. U kunt een lege inktpatroon ook hervullen met een injectiespuit. Combineer de inkt uit de navulfles met een injectiespuit en vul de inktpatroon. Als u inkt in bulk wilt kopen, kunt u kits vinden waarmee u meerdere inktpatronen tegelijk kunt vullen, zodat u tijd en geld bespaart op hervullingen.

Gebruik een printer met een hoge inktcapaciteit.

Als u vaak print, is het de moeite waard om een printer met een hogere inktcapaciteit te overwegen. Een printer met een hogere inktcapaciteit verbruikt minder inkt per pagina, waardoor de totale kosten lager uitvallen. Dit kan vooral nuttig zijn in de zomer, wanneer u wellicht minder pagina's afdrukt. Een printer met een hoge inktcapaciteit kan ook een ander type inkt hebben, dus controleer dit goed voordat u ervan uitgaat dat een bepaalde printer geschikt is voor uw behoeften. U kunt ook de instellingen voor de inktcapaciteit wijzigen om het inktverbruik te verminderen. Het is een goed idee om de instellingen te wijzigen wanneer u afdrukt op wit papier, dat minder inkt verbruikt dan afdrukken op gekleurd papier.